Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
Julia Kamińska - Tyle słońca w całym mieście
ja za to szukam piosenki z jednego z odcinków, w którym Marek siedział i przez 3 godziny zrobił tylko 3 pomysły!!! Ta piosenka leciała też w "Lejdis" jak wywoziły taką pannę na motorze ogrodniczym.
Błagam pomóżcie!!! Chodzi mi od 4 dni po głowie!
eclipse20 napisał:
ja za to szukam piosenki z jednego z odcinków, w którym Marek siedział i przez 3 godziny zrobił tylko 3 pomysły!!! Ta piosenka leciała też w "Lejdis" jak wywoziły taką pannę na motorze ogrodniczym.
Błagam pomóżcie!!! Chodzi mi od 4 dni po głowie!
szukam tego samego. fragment to chyba "let's get busy busy busy".
help! ![]()
też tego szukam jakieś lets get busy i nigdzie nie ma są jakieś inne pomóżcie!!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szukam tytułu piosenki która leciała w dzisiejszym odcinku jak Ula robiła analizę i obraz był w przyśpieszonym tempie. Ta muzyka była również w jakiejś reklamie na COMEDY CENTRAL, ale nie pamiętam jakiej.
We wczorajszym i dzisiejszym odcinku była taka piosenka (śpiewana w serialu przez Julię Kamińską, raczej), której nijak nie mogę znaleźć.
To leciało jakoś tak "najbardziej cię kocham kiedy jesteś w głowie, kiedy najróżniejsze rzeczy z tobą robię"...
Zna ktoś oryginał? Albo może serialową wersję...?
Monika Brodka - Piosenka z głowy
Podobno nigdzie jej nie ma, chyba została stworzona na potrzeby serialu. Niedługo podobno ma się gdzieś ukazać.
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-06 19:10:34)
ta piosenka nie jest rocket of the crypt. tez jej nie moge nigdzie znalezc. macie jakies niusy w tej sprawie? fragment zapamietany przeze mnie to cos w rodzjau "working harder... uuu let's get busy busy"
To Bill Baylis & Simon Stewart - Let's Get Busy do pobrania TUTAJ pozdr Czarna444
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-11 15:50:37)
Moze ktos z was wie co ta za utwor - więc gdy leci serial czesto w trakcie leci taka muzyka no więc bardzo chcialabym się dowiedziec jaki jest jej tytuł
Ps. Prosze odpowiedzcie - to pilne
Hej,
Czy posiada ktos w formacie mp3 te wszystkie motywy muzyczne użyte w serialu "BrzydUla"?
Bo sa śliczne, a nie ma tego nigdzie. nie mozna sciagnac:( pozdr!
Monika Brodka - "Piosenka z głowy"
Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie,
kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie,
kiedy najpiękniejsze rzeczy z Tobą robię,
a Ty o tym nie wiesz bo dopiero Ci powiem...
gdy mogę wymyślać co i jak mi powiesz,
a kiedy mogę zmienić każdą złą odpowiedź,
bo jeszcze o tym nie wiesz bo dopiero Ci powiem...
kiedy się domyślasz, że zaraz coś zrobię,
nie zdradziłam się jeszcze żadnym czułym słowem,
bo jeszcze o tym nie wiesz bo dopiero Ci powiem...
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-06 19:19:51)
Hej!
W dzisiejszym odcinku (kiedy Ula wybierała pieczątkę dla Maćka) też leciała piosenka całkiem fajna. Czy w ogóle istnieje jakaś strona, gdzie możana znaleźć wszystkie motywy muzyczne z tego serialu?
czesc wszystkim mam ogromna prosbe zna ktoś moze tytuł takiej dosyć wolnej melodyjki ? ona często leci w brzyduli. taka wolna śliczna melodyjka. nigdzie nie moge jej znalezc ! prosze pomozcie mi ! z góry dziękuję bardzo :*
wczoraj leciała taka piosenka (inna niż zwykle) jak Ulka odbierała wizytówki dla Maćka... było w niej coś o naprawianiu całego świata, no kurczę, nie pamiętam dokładnie słów... ('a co mi tam, naprawię cały świat' ?? i jeszcze fraza 'mam nowy plan')
chyba też Brodka to śpiewa... ale pewniw to tylko krótki fragm, tak jak z Piosenką z głowy, nagrany wyłącznie na potrzeby serialu... ;(
jakbym ktoś to znalazł, to bardzo proszę o link ![]()
Marysienka napisał:
wczoraj leciała taka piosenka (inna niż zwykle) jak Ulka odbierała wizytówki dla Maćka... było w niej coś o naprawianiu całego świata, no kurczę, nie pamiętam dokładnie słów... ('a co mi tam, naprawię cały świat' ?? i jeszcze fraza 'mam nowy plan')
chyba też Brodka to śpiewa... ale pewniw to tylko krótki fragm, tak jak z Piosenką z głowy, nagrany wyłącznie na potrzeby serialu... ;(
jakbym ktoś to znalazł, to bardzo proszę o link
Monika Brodka - Mam nowy plan - bardzo słaba jakość
Monika Brodka "mam nowy plan"
mam nowy plan
nikt jeszcze nie wie że go mam
a co mi tam!
naprawie ten zepsuty świat
chociaż narazie wszystko jest nie tak
ciągle pod wiatr
a idę tak jakbym po lodzie cienkim szła
a co mi tam!
wszystko to znam
tak! tak! tak!
mam nowy plan.. :-)
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-06 19:21:18)
kurcze.. ja namietnie szukam kawalka, ktory lecial w 24 odcinku, kiedy Marek wrocil z Mediolanu, a Paulina sadzila, ze ja tam zdradzil i wyrzucila go z domu.. w tym odcinku sie godzili, a Ula robila w nim "poprawiacz humoru" i wlasnie wtedy leciala taka cuudna nuta.. taka mm sexi na romantyczny wieczor..
jak ktos to ma, to porsze podajcie tytul/wykonawce albo wrzuccie mp3 na forum.. plisss
) pozdroo
to Christian Henson & Marcos D'Cruze - Pleasure zone - pozdr Czarna444
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-07 02:09:49)
Heja, szukam motywu z 99 odcinka. Taki długi, przepiękny, gdy Ula głowi się nad napisaniem listu... Obawiam się, że ciężko to będzie znaleźć, bo to jakaś melodia, ale jeżeli ktokolwiek wie coś na ten temat, to będę dozgonnie wdzięczny
Pozdrawiam ciepło
to Christian Henson & Marcos D'Cruze - Pleasure zone - pozdr Czarna444
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-30 22:04:22)
oooo mam ten sam problem co horkycaj - świetna jest ta nuta, (odc. 99, 5.3.2009) a w końcowych napisach jest tylko, że piosenki z filmu zostały wypożyczone ze zbiorów biblioteki Paris Music i Warsaw Pact - i tu już pustka w sieci :] tzn wyskakuje porozumienie warszawskie z 1955 hehe
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-03-06 11:51:02)
ale na stronie http://www.parismusic.com.pl/ w zakładce on-line jest link do www.playproductionmusic.com
i tam jako niezarejestrowany użytkownik można przejżeć ich zbiry - miliony piosenek baaa chyba nawet miliardy
z przenajróżniejszych seriali ( z tego co zauważyłam to również Pierwsza Miłość też się posiłkuje zbiorami z tej biblioteki)
... więc pozostaje opcja "szukaj" ...no i jak znajdziecie/ znajdziemy to znowu kolejny problem, bo ściągnąć na kompa można je tylko po wykupieniu u nich licencji na dostęp.. jak mniemam za sporo $ ![]()
szukając znalazłam np że piosenka z reklamy Karmi dla kobiet , jest również z ich zbiorów... hehe podejrzewam że to kopalnia muzyki ...jest tam 7 różnych wersji tej piosenki ![]()
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-04 10:31:54)
Szukam juz od bardzo bardzo dawna podkładu muzycznego(na pianinie grane bodajże) leciał w Brzyduli w 98odcinku jak Julia rozmawiała z Aleksem a ten powiedział jej że każda chwila była zmarnowana czy coś w tym stylu. To samo leciało kiedyś w MjakMiłość i Magdzie M... Jeśli ktoś wie co to za melodia proszę o pomoc!
to Simon May & Simon Lockyer - "Recurring Thoughts" - pozdr Czarna444
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-30 22:05:21)
kurcze ja też tego szukam
ale nigdzie nie mozna znalesc wykonawcy tej piosenki z 99 odcinka
kurcze jak kto bedzie cos wiedzial to niech napisze na forum brzyduli (oficjalniej stronie www.brzydula.plejada.pl bede bardzo wdzieczna albo niech poprostu tu napisze jak zna ten tytul bede sprawdzac :::::
dziekuje z gory: *:*:*![]()
![]()
moi drodzy - znalazłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odcinek 98 wtedy jak Alex tłumaczy Julii, że żałuje każdej chwili... tooooooo : Simon May & Simon Lockyer - "Recurring Thoughts"
)
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-04-04 10:28:24)
kurcze jak znalazlas to to moze moglabys znalesc to z 99 odcinka z brzyduli
jets tam jaki piekny motyw
boski ten filmik motyw jest cudowny ja tez wertuje wszystko ale nnic jescze ni zbnalazlam ja cos bedzie to dam znac ![]()
ehh no ja wlasnie tez juz od tego 24 odcinka, kiedy uslyszalam ta nute, namietnie jej szukam.. w tym 99 odc. chyba leciala ona najdluzej.. oszalalabym haha gdybym w koncu ja znalazla.. jak cos bedziecie miec to walcie na maila proszeee... ![]()