dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam,
PROSZĘ NIE MYLIĆ Z FILEM SZYBCY I WŚCIEKLI!
Chodzi mi o piosenkę która leci na końcu tego utworu w trakcie kiedy lecą napisy.
Kiedy lecą napisy najpierw leci ta której szukam a potem Ludacris - Act of fool
Szukam tej która leci przez Act of fool, czasami pojawia się też w czasie filmu ale na krótko.
Pozdrawiam,
Mef~
David banner - like a pimp
Ta nuta leci , jak ludzie blokują drogę przed wyścigiem na początku.

Ostatnio edytowany przez Menning (2008-11-29 15:20)
A czy może ktoś pomóc z piosenką, która zaczyna się jak Brian podjechał na 1 wyścig i rozmawia o podwyższeniu stawki w wyścigu. Bardzo podoba mi się ta piosenka ale niestety nie znalazłem tytułu ![]()
Cześć to znowu ja już nie potrzebuje pomocy ponieważ sam rozwiązałem problem. Tą piosenką upragnioną była Dungeon Family - on & on & on < naprawdę polecam ![]()
Witam mam pytanie wie ktoś jak nazywał się kawałek jak terenuwy wyjechały na policję
Witam mi sie udalo ta nutke znaleść :] Wpiszcie w google FAST & FURIOUS - ON THE FLOWN ![]()
nutka wypas
jesli o nia chodzilo
Witam poszukuje nuty która leci na końcu filmu ZA SZYBCY ZA WŚCIEKLI.
Nuta leci jak Brian mowi do Ron'a ,,TWOJE KIESZENIE NIE SA PUSTE" a Ron na to ,,Z GLODU NIE UMZEMY.
Joe Budden - Pump it up spróbuj tego !! xD
posłuchajcie sobie jeszcze tego kawałka : Kjon - Miami
Jak się nazywa ta piosenka co leci jak pokazują im nowe auta ( Mitsubishi Eclipse, Mitsubishi Lancer Evo )
BŁAGAM POMOCY!!!!!!!!!
Jest to:
Joe Budden - Pump It Up
Pozdrownienia!
Ale błagam!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedzcie jak się nazywa ta kiedy pokazywali nowe bryki!
PLEASE:D
Szukam metalu, ktory leci na poczatku filmu yy w toyota celica (z bagaznika) lol ale namieszalem xD 3 min. filmu
[ Wygenerowano w 0.066 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]