dodaj pytanie +bez rejestracji
Kolejny serial, który musi mieć swój własny temat w tym dziale
Standardowe pytanie: kto ogląda i jakie wrażenia?
Ja jestem właśnie po 2-wu odcinkowym finale. Masakrycznie wspaniale. Chodź wiele się nie wyjaśnie, to kolejne zagadki sprawiają, że mam chęć na kolejne 3 sezony (tak, tak, będzie ich 6).
Ja oglądam. Wrażenia: UWIELBIAM. Ale irytuje mnie właśnie, że nic sie nie wyjaśnia. A poza tym, to może wypunktuję (plusy i minusy):
+ wciągający
+ fajna ścieżka dźwiękowa
+ tropikalna wyspa, mmm
- wszyscy po kolei umierają
- za rzadko (raz w tygodniu to dla mnie za mało!)
- czasem boję się, że ilością odcinków zaczyna przypominać 'Modę na sukces' ;P
Czyli, ogólnie rzecz biorąc, równowaga w przyrodzie została zachowana ^_^
Ja to nazywam "zasada pyku"
Co do wyjaśniania - niby tak. Ale popatrz na to z innej strony. Często jest tak, że coś się wyjaśnia, ale pod tym jest kolejna zagadka, niewiadoma. Jesteś na bierząco, czy oglądasz na polskich kanałach?
Pff... Oglądam na polskich
Nie mam nerwów do ściągania, bo mój net ma wtedy szybkość odwrotną do prędkości światła... Ale już się z tym pogodziłam
. Prawie.
W trzeciej serii (pod koniec) trochę wiemy więcej, więc oglądaj cierpliwie
A ostatni odcinek jest rozbrajający.
Kurczę, a mówiłam, że cierpliwość nie jest moją mocną stroną. A tu wszędzie tylko masz być, człowieku, cieprliwy. Ehh... taki los. Ale o nic nie pytam, bo sobie niespodziankę zepsuję ![]()
Wrażenia?
Oglądałam bodajże 1szą serię i serial baaardzo mi się podobał.. Jednak jak zaczęli wymyślać niestworzone rzeczy przestałam glądać przy 2 serii ! Gdyby nie to serial bylby naprawdę fajny. Producenci mówiąc dosadnie polecieli na kasę i serial stał się denny i nudny..
Moja opinia ;]
Ja jestem wielki Fanem LOST. Oglądałem wszystkie 3 sezony i z niecierpliwością czekam na 4. Mam nadzieję że pokarzą w nim Jacoba bo strasznie mnie ciekawi kim on jest ![]()

Również jestem wielkim fanem 'LOST'. Jest bardzo wciągający, choć jest w nim dużo niejasności. Jak do tej pory obejrzałem dwie pierwsze serie.
A ja byłem wielkim fanem LOST. Ale zaczął mnie nudzić od kiedy "zaczęli wymyślać niestworzone rzeczy"... Pierwsza seria była rewelacyjna- super. A później... jak by im pomysłów zabrakło.
Ostatnio edytowany przez Amber88 (2007-11-13 21:39)
Kolejne serie nie są na siłę, to wszystko zmierza do końca, taki był zamysł twórców. Każdy szczegół jest ważny. Choć na pewno kilka odcinków w 3 serii było naciąganych. Stacja na nich to wymusiła. Ja czekam ze zniecierpliwieniem na 4 sezon.
Znacie nazwy piosenek z Zagubionych? Piszcie!
Oto zbiór moich:
Make your own kind of music

Drive Shaft - mix (chyba mój ulubiony)

Drive Shaft: "You All Everybody"

Jeżeli znacie jeszcze inne piosenki serialowego Charliego, napiszcie! ![]()
a mi się nie podoba xD
Ja nie mogę doczekać się czwartej serii!
chociaż muszę przyznać że koniec trzeciej serii mi się nie podobał! Najlepsze zakończenia miała chyba seria druga! ![]()
ja już oglądałam kilka odcinków 4 serii uprzedzam jeszcze wiecej zamieszania, ale ostatnio odcinek DOSŁOWNIE zwalił mnie z nóg!!! ale nie bede uprzedzać faktów dla tych którzy nie obejżeli jeszcze, jak już ktoś oglądał te odcinki z axn to chętnie podyskutuje:)
Ja oglądam wszystkie na bierząco, tak jak wychodzą w ameryce. Nie wiem, który oglądałaś, ale domyślam się, że chodzi o odcinek 5 (ze stałą
). Poczekaj na 9 odcinek, będzie jeszcze lepszy. Ogólnie mówiąc 4 seria jest świetna. Dużo się wyjaśnia, ale i pojawiają się nowe zagadki. Już za około 4 godziny 10 odcinek ![]()
można powiedziec że doszłam do momentu z chłopcem blondynem - A, co doslownie wgniotło mnie w fotel.
Aha, już wiem. To był 4 odcinek. Przygotuj się na 5 - będzie jeszcze mocniejszy ![]()
[ Wygenerowano w 0.082 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]