dodaj pytanie +bez rejestracji
jak się nazywa piosenka z reklamy, która leci na disney channel ostatnio dość często, jest taka niebieska i mówią coś tam o magicznych świętach i ogólnie o grudniu.?
właśnie nie wiem ale mi się podoba i też się przyłączam
taaak szukam tej piosenki ale nie moge znalezc:/ jesli ktos wie pisac prosze
No wlasnie pisac pisac tez mi sie bardzo podoba ale niestety nie znam tytulu ![]()
to nie jest ta piosenka, tamta której szukamy jest świąteczna
no raczej ta ![]()
to jest ta piosenka
Girls Aloud -The Promise bo też szukałam piosenki z tej reklamy ii ta się zgadza ![]()
tak często słucham na zetce
teraz pojawiła się taka piosenka na Disney Channel o filmach które bedą leciały na Wielkanoc
Też szukam tej pioseki
Bardzo mi zależy na tym tytule
z góry dziękuję;)![]()
![]()
sheep36 napisał:
teraz pojawiła się taka piosenka na Disney Channel o filmach które bedą leciały na Wielkanoc
The Saturdays-just cant get enough
Dziękuję- to TA PIOSENKA :*:*:* Jesteś WIELKA :*:*
teraz jest jakaś inna piosenka o filmach na disney channel zaczyna się jakos tak ''i just can help ... '' i cos tam jeszcze pliis ona jest taka fajna
Ta piosenka to Nothing's As Good As You zespołu Sugababes
Mam takie pytanie, włączyłam dzisiaj Disney Channel i usłyszałam fajna piosenkę. Piosenka leci kiedy pokazuję reklamy dotyczące nowych wakacyjnych poranków w Disney. Najpierw lecą cyferki, a potem bodajże puszczają kawałek "Przygody Timmiego".
Może ją znacie ?
Pilola napisał:
Mam takie pytanie, włączyłam dzisiaj Disney Channel i usłyszałam fajna piosenkę. Piosenka leci kiedy pokazuję reklamy dotyczące nowych wakacyjnych poranków w Disney. Najpierw lecą cyferki, a potem bodajże puszczają kawałek "Przygody Timmiego".
Może ją znacie ?
właśnie też jej szukam..
dokładnie .
Ta piosenka jest super .
Ale nie znam tytułu ; x

[ Wygenerowano w 0.102 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]