dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam szukam piosenki z filmu American Pie 4 Band Camp która jest śpiewana przy ognisku. Nie ma tego tytułu w napisach. Śpiewają to w filmie aktorzy i są pod wpływem alkoholu. Bardzo mi zależy na niej. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Pozdrawiam i dziękuję ![]()
nie wiem na pewno czy chodzi ci o ta piosenke bo są dwie, ale jedna to
Born to be wild- ac/dc
takl to jest ta xD Dzięki bardzo ;p
szukam piosenki z koncówki filmu gdy mat stifler usówał z laptopa filmiki które nakrecił na obozie bardzo mi zależy na tej piosence
potrzebuje tytul piosenki co matt spotyka arianee wraz z kolezankami na obozie. to szlo jakos tak: do you wonna [sry za pisownie] tacz jeee
Tekst zgadza się z piosenką Do You Wanna Touch Me? (Oh Yeah!) - Gary Glitter
szukam tytulu piosenki kiedy matt stiffler gral razem z cala orkiestra przed budynkiem z ktorego wyszla elyse razem z dyrektorka szkoly
W soundtracku na wikipedii figurują te utwory
Paul Locke - "Paul's Drums"
Courtesy of Associated Productions Music - "Dracula Plays"
Courtesy of Associated Productions Music - "Pom Pom"
Courtesy of Associated Productions Music - "Piano Sonata"
Chris Rash and Jean-Paul DiFranco - "Bonfire Etude"
Gdzie je można pobrać?
Co to za utwór leci w 1:01:20 i 1:08:50 (leżą i patrzą w chmury; Elys zaglada do pokoju Matta i widzi nagranie z pryszniców)
i inny w 1:17:15 (orkiestra gra w sali, a Matt rozmawia na korytarzu)
co to za utwór który leci na samym początku , gdzieś tak z minute . Prosze bardzo mi zależy na tym utworze
jak sie nazywa piosenka ktora leci w 54-55 minuta kiedy stifler proponuje im swoją taktyke i motywuje wszystkich do pracy????
[ Wygenerowano w 0.030 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]