dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam wszystkich, zależy mi na znalezieniu kawałków z tego filmu, a najbardziej na ostatnim numerze z tego linka:

, gdyby ktoś znał to bardzo proszę o autora i tytuł, z góry wielkie dzięki
Ostatnio edytowany przez shape123 (2008-12-24 01:24)
Dzięki wielkie, niestety w tych numerach, nie ma tego konkretnego, może dlatego, że nie było go w filmie, jest tylko w reklamie dokładnie w 1.23 minucie:) jak ktoś wie co to takiego to piszcie, błagam ![]()
Twoja ostatnia piosenka to "we rule - ak'sent"
a wie ktoś może co za piosenka leci od 20 do 53 sekundy? ![]()
ma ktos moze cala paczke z tym soundtrackiem??
jezeli ktos ma piosenke Lady Gaga- Just dance tylko w tym tepie co jest w filmie Just Dance to prosze o link:D
z gory dzieki. pozdro
Witam:)
Ponoć nie ma jeszcze oficjalnej płyty z muzyką do filmu "Just dance - Tylko taniec", ale znalazłam listę utworów wykorzystanych w filmie. Oto ona:
Teach me how to dance - Che'Nelle
Put It Down - Zshatwa Put It Down - Zshatwa
Going Home - Mozella Going Home - Mozella
Hustle - Jamelia Hustle - Jamelia
Get What I Want - Bittersweet Get What I Want - Bittersweet
Hoodie - Lady Sovereign Bluza z kapturem - Lady Sovereign
Get Your Shoes On - Elisabeth Withers Get Your na buty - Elisabeth Withers
Ruby Blue - Roisin Murphy Ruby Blue - Roisin Murphy
Steamy - Tamara Powell Ekscytujący - Tamara Powell
Shawty Get Loose - Lil Mama ft. T Pain & Chris Brown Shawty Get Loose - Lil Mama ft. T Pain & Chris Brown
Triple Double - Ohmega Watts Triple double - Ohmega Watts
Break It Down - Alana D. Break It Down - Alana D.
Love Ya - Unklejam Love ya - Unklejam
Bottoms Up - Keke Palmer Bottoms Up - Keke Palmer
Hello - Kip Blackshire Hello - Kip Blackshire
Beware Of The Dog - Jamelia Beware of the Dog - Jamelia
Push It - Salt-N-Pepa Push It - Salt-N-Pepa
Just Dance - Lady GaGa Just Dance - Lady GAGA
Mam nadzieję, że się przyda;D
Pozdrawiam;P
Wiedziałam, że znajdę kogoś kto będzie wiedział co to takiego
dziękuje- mil - jak znajdę twój kawałek,to dam znać, jeszcze raz ogromne dzięki
ejj.. a jaki jest tytul piosenki do ktorej ta Lauryn tanczy po raz pierwszy w tym Ruby's Club ? wtedy co jej na początku nie szlo a pozniej wymiatala;D bardzo prosze o tytul jesli ktos zna:*
adusia napisał:
ejj.. a jaki jest tytul piosenki do ktorej ta Lauryn tanczy po raz pierwszy w tym Ruby's Club ? wtedy co jej na początku nie szlo a pozniej wymiatala;D bardzo prosze o tytul jesli ktos zna:*
Tesh nie wiem prosze powidzcie!!
to jednak to
przesluchalam wszystkie piosenki z tego spisu piosenek na gorze i sie znalazlo ;-oo :*
A wie ktos moze jak sie ten pierwszy kawalek nazywa? I skad go mozna sciagnac przy okazji? Z gory wielkie dzieki
.
mefju napisał:
A wie ktos moze jak sie ten pierwszy kawalek nazywa? I skad go mozna sciagnac przy okazji? Z gory wielkie dzieki
.
Wydaje mi się że Take The Lead-Teach Me How To Dance (Che'Nelle)
nie nie.
Chodzilo mi o pierwsza piosenke w trailerze. Mam nadzieje ze tez wiesz bo bardzo potrzebuje
.
witam, nie jestem zalogowany na wszym forum, ale poszukuję utworu, który leciał w clubie, jak byli na baunsie...chodzi mi o ten, co dj zapodał go po lady savereign...z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. =]
cały czas jej szukam ale jakoś znaleźć nie mogę.. ![]()
Witam
a wiecie co to jest za kawalek, ktory leci na samym koncu filmu ? (po tym tancu z piosenka lady gaga) pamietam, ze leciala rytmiczna muzyka i co jakis czas slowa.... chyba "what you say ?"
z gory dzieki
o to chodzi?

Witam
tak, o ten kawalek mi chodzilo, wielkie dzieki
)
podrawiam, a przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;-)
Lukasz
a co z ta zupelnie pierwsza piosenka ;<. Ona leci jakos "Bounce what you what you gonna do...bounce bounce...what you gonna do...we gonna bounce"
[ Wygenerowano w 0.192 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]