Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Gredka napisał:
siemka mam pytanie zna ktoś może tytuł piosenki z horych doktorów z sezonu 8 odcinek 4 jak jd i elliot wracają do siebie jest to końcówka odcinka jak wychodzą ze szpitala leci to jakoś tak see u round see u round coś takiego proszę o szybką odpowiedź z góry baardzo dziękuję i pozdrawiam
Young Love - Close Your Eyes
dzięki jeszcze raz i mam jeszcze jedno pytanie odnośnie horych doktorów , ale nie muzyki . Czy wie ktoś może gdzie można obejrzeć tzw. kulisy horych doktorów albo jak nakręcali h.d bo szukam a nie moge nigdzie znaleźć a widze że niektórzy użytkowcy youtube mają takie filmy zza kulis ale niestety nic nie mówią bo leci muzyka . Dość zawile to napisałam , ale mam nadzieje , że mnie zrozumiecie jest to dla mnie bardzo ważne. Dziękuje z góry za fatyge ![]()
Gredka napisał:
dzięki jeszcze raz i mam jeszcze jedno pytanie odnośnie horych doktorów , ale nie muzyki . Czy wie ktoś może gdzie można obejrzeć tzw. kulisy horych doktorów albo jak nakręcali h.d bo szukam a nie moge nigdzie znaleźć a widze że niektórzy użytkowcy youtube mają takie filmy zza kulis ale niestety nic nie mówią bo leci muzyka . Dość zawile to napisałam , ale mam nadzieje , że mnie zrozumiecie jest to dla mnie bardzo ważne. Dziękuje z góry za fatyge
Nie wiem, czy chodzi o coś takiego. Tu są wypowiedzi aktorów, więc coś tam mówią. ![]()
Część 1:
wie ktoś może ja nazywa sie piosenka tą co turk śpiewa w odcinku 8 albo 9 w sezonie 5 co przyłancza sie do tanich drani ale nie chodzi mi o tą co śpiewają na końcu czyli tą We live, as we dream - alone tylko o tą co śpiewają na początku. dzięki z góry mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi (:
Witam mam pytanie znacie odcinek w któś idze za JD i śpiewa i gra na gitarze. W tym odcinku Cox na końcu rozwalił mu gitare prosze powiedzcie jaka to nuta:(
![]()
Mam pytanie, jak sie nazywa piosenka, niestety nie wiem, z ktorego sezonu, to jest jakos bardzo blisko odcinka, kiedy jd nie radził juz sobie z tym, ze tak bardzo zalezy mu na elliot ( a ona ciagle wydzwaniala do shauna, ktory wlasnie wyjechal na pol roku) i zaprosil swojego brata. Piosenka leci jak jd wspomina sobie cos tam o elliot, kawalek jest taki dosc skoczny. slabo tlumacze, ale moze akurat ktos wie
Witam
Hoży Doktorzy mają nową wersję czołówki... (I'm No Superman w wykonaniu WAZ). Bardzo zależy mi na zdobyciu tego utworu, jednakże szukam już i szukam, i znaleźć nie mogę. Nawet vixy.net mi nie działa (próbowałam już z piętnaście razy skonwertować plik, ale nigdy mi to nie działa, nie mam pojęcia dlaczego).
Czy ktoś mógłby mi pomóc odszukać ten plik? Wykonanie utworu jest naprawdę świetne, muzyka wpada w ucho. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc!
http://oggole.pl/sluchaj/b303696-I_m_No … 5D_HD.html
proszę:)![]()
Ostatnio edytowany przez cobros17 (2010-02-24 12:38:35)
Jak wszyscy tutaj mam pytanie dotyczące tytułu pewnej piosenki
dzisiaj 24.02. na Comedy Central, leciał odcinek 13 sezonu 4 w którym to JD miał problem z tz. karambolami, z kolei Elliot była w tym doskonała i udzila rady przyjacielowi.piosenka (na koniec odcinka)
Naprawdę był bym bardzo wdzięczny za pomoc szukałem ze 2 godz. na youtube ale sie nie doszukałem.
http://www.free-tv-video-online.info/pl … d=7Q5W7QTC
19:05 do końca serialu
to jest ta piosenka
. Tylko nie znam tytułu
Znalazłam 3 tytuły piosenek z tego odcinka - może to któraś z nich? Obstawiam tę ostatnią. ![]()
"No, Not Much" written by Al Stillman & Robert Allen
"Barbara Ann" originally by The Beach Boys
"All Kinds of Time" by Fountains of Wayne
Ostatnio edytowany przez huviretki (2010-02-24 22:55:16)
Trzustek napisał:
Siema. Nie wiecie czasem jak nazywają sie piosenki spped metalowe loyda ?
to są piosenki zespołu devildriver - polecam ![]()
Witam.
Ostatnio oglądałem odcinek tego serialu i słyszałem tam piosenkę, która nie daje mi spokoju, a nie potrafię jej znaleźć był to odcinek kiedy umiera pacjentka, jak się później okazuje miała wściekliznę, zaraz po niej umierają wszyscy biorcy podczas tego "umierania" leci ten kawałek:P Kojarzy ktoś??![]()
siemka
macie pojecie co za piosenke wykorzystali w reklamie na Comendy Central /ze dr.House zmieni sie w Hip-Hop.../- mocne bity, stary kawalek cos jakby Queen lecz nie znam dokładnie tytulu
hej ludzie mam pytanie co do piosenki oczywiście z serialu Hoży doktorzy a mianowicie chodzi mi o te gdzie JD i Kim są na randce bodajże odc.117
czy ktoś wie jaki jest tytuł tej piosenki???![]()
![]()
Chodzi ci o tą randkę na pustyni z tymi końmi ?
to jest Nazareth - Love Hurts
Ostatnio edytowany przez cobros17 (2010-03-19 09:18:58)
Hej dzięki cobros17 :* I tak jakimś cudem znalazłam ją wczoraj, bo przypomniał mi się właśnie zespół:D
Ale i tak bardzo ci dziękuję:*
Siema strasznie długo szukam piosenki która leci gdy kox traci 3 pacjenta . To są ci pacjenci którzy dostali organy od Dziewczyny z wscieklizną Proszę o odpowiedź z góry dzieki
Mucka napisał:
Siema strasznie długo szukam piosenki która leci gdy kox traci 3 pacjenta . To są ci pacjenci którzy dostali organy od Dziewczyny z wscieklizną Proszę o odpowiedź z góry dzieki
A dla osób, które nie oglądają serialu: który to odcinek? Albo chociaż która seria?
To jest 5 seria nie wiem który odc . Kox ma 3 pacjetów którzy czekaja na przeszczep organów kiedy dostają organy okazuje się ze dawca miał wścieklizne(dawca byla dziewczyna która próbowala popelinić samobujstwo taka blondynka) Muzyka leci gdy kox reanimuje ostatniego ze swoich pacjetów po pszeszczepie
siema,możecie mi pomóć jak nazywa się kawałek z ostatniego odcinka 8 seri kiedy JD wychodzi ze szpitala i myśli o swojej przyszłośći i pokazują rożne obrazy jak Eliot jest w ciąży itp. możecie mi podać tytuł kawałka ktory lecial w tle.
jatoja napisał:
siema,możecie mi pomóć jak nazywa się kawałek z ostatniego odcinka 8 seri kiedy JD wychodzi ze szpitala i myśli o swojej przyszłośći i pokazują rożne obrazy jak Eliot jest w ciąży itp. możecie mi podać tytuł kawałka ktory lecial w tle.
Peter Gabriel - The Book Of Love