Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
A ja szukam kawałka, ale nie main theme (I'm no superman), tylko tego fragmentu, który leci na koniec, podczas napisów.
dzięki za pomoc
wiecie jak nazywa sie ta piosenka którą terk spiewał jak byl w kapeli z cieciem na koniec odcinka , co grali na niewidzialnych instrumentach
Lazlo Bane - Superman (I'm No Superman)
: )
Chciałbym sie dowiedziec jak nazywa sie muzyka i wykonawca jej z horych doktorow z sezonu 7 odc chyba 11 ale nie jestem pewny to ten odc w którym dr.kelso odchodzi ze szpitaala
Potrzebuje tytulu piosenki kiedy Cox i J.D. ida na pogrzeb brata Jordan. Dziekuje z gory ![]()
Czesc. Wie moze ktos jaki jest tytuł utworu i kto go spiewa w odcinku gdzie J.D ukrywa sie przed Coxem po tym jak dowiedzial sie, ze mlody przespał sie z Jordan. Gra mu caly czas taki klient na gitarce a na koniec Cox rozwala mu ta gitare. Dzieki
Czy ktos wie co to za dark ambient (mroczna muzyka ze zdaje sie lacinska melodeklamacja) leci w odcinku 17 sezon 5 (jak kelso umarl pies i kaze Carli zbywac wszystkich petentow) i oni pozniej wchodza patrzac na nia spode lba. Pamietam, ze puszczali to jeszcze w jednym odcinku jak ciec patrzyl spode lba na JD.
A juz nie wazne. Udalo mi sie rozszyfrowac melodeklamacje: "koyaanisqatsi", zatem jesli muzyka pochodzi z tego filmu to autorem musi byc Philip Glass.
Hej a ja szukam takiej wolnej piosenki z odcinka 19,4 serii, to jest taka łada, wolna piosenka grana na gitarze którą śpiewa jakiś facet.
Czesc. Wie moze ktos jaki jest tytuł utworu i kto go spiewa w odcinku gdzie J.D ukrywa sie przed Coxem po tym jak dowiedzial sie, ze mlody przespał sie z Jordan. Gra mu caly czas taki klient na gitarce a na koniec Cox rozwala mu ta gitare. Dzieki
Collin Hay - Overkill (grane oryginalnie przez zespół "Men At Work"
znalazłam fajną stronkę ![]()
http://www.scrubsmusic.com/
mam nadzieje, ze teraz wszystko jasne xD pozdrawiam
Stronka fajna, znalazłem kilka utworów, ale poszukuję jeszcze jednego. Otóż to był bodaj odcinek, gdzie były obchodzone święta Bożego Narodzenia, a Turk ciągle chciał się przespać w sypialni dla personelu, ale ciągle coś mu przeszkadzało. Później J.D. i Elliot z zawirowaniem wylądowali w łóżku i właśnie w tym momencie pojawiła się piosenka, o którą mi chodzi. Taka szybka w miarę, tak szybka, jak oni się rozbierali. xD ![]()
jak sie nazywa piosenka w pierwszym odcinku szóstego sezonu kiedy geje wywieźli JD do Las Vegas ?
A zna ktoś może muzykę do dżinga w Comedy Central? Chodzi o ten z pięknym śpiewem chóru w tle.
Witam zna ktos moze tytul piosenki z odcinka 11 serja 6
jak ciec puszcza ja z radja a potem leca urywki z roznych odcinkow
z gory dziekuje ![]()
przyłączam się do prośby tam było chyba słowo lokomotion czy jakoś tak
Szukam jeszcze piosenki jaką Turk ustawił sobie jako dzwonek do którego wszyscy tańczyli kiedy J D dzwonił powiedzieć mu że Kim jest w ciąży
macie tu filmik z tym dzwonkiem
http://www.youtube.com/watch?v=hZKjvGk7qhA
tytuł macie na górze w tytule filmu:D![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez cobros17 (2009-09-12 12:56:02)
Ta piosenka co J.D dzwoni do Trka nazywa sie "Bye Bye Bye" by 'N Sync
a ta co ja ja wczesniej szukalem to jest "Diner" by Martin Sexton
Miłego słuchania:)
Jak nazywała sie piosenka, gdy Dr. Kox ściągnął do szpitala zespół chorego który nie mógł wystpić w tym zespole gdy oni jechali do Europy. Byłą tam lekarka w której kox sie zakochał chyba i ona chciała go puścić, ale kox nie pozwolił. Był to zespół w którym 1 śpiewał własnei ta piosenke.
w refrenie był ochyba it's fallow again czy cos takiego
+-a piosenka w ktorej ostatni dzien J.D byl rezydentem. gdzie Eliot stała przy jednym pacjencie bodajże razem z Perrym lub j.d. i ten pacjent mial jakas chorobe w ktorej spiewal.
wiem ze skomplikowanie napisalem
ale mam nadzieje , że pomozecie Mi ![]()
marcelo napisał:
http://www.eonline.pl/video/6827/Odcinek-4x01-Scrubs--My-Old-Friends-New-Friend 9:19 co to za piosenka ?
Meat Loaf - I Would Do Anything For Love
siemka mam pytanie zna ktoś może tytuł piosenki z horych doktorów z sezonu 8 odcinek 4 jak jd i elliot wracają do siebie jest to końcówka odcinka jak wychodzą ze szpitala leci to jakoś tak see u round see u round coś takiego proszę o szybką odpowiedź z góry baardzo dziękuję i pozdrawiam