Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Jaki jest tytuł użyty w reklamie Hoop Coli, gdzie koleś na skuterku chce się ścigać z kolesiem w autku, a potem zaniechał dla kilku panienek? ![]()
PS. To moje pierwsze pytanie na tym forum odnośnie muzyki, więc liczę że tym razem mi się odwdzięczycie ![]()
Sorry nie moge ci pomoc
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chuck Norris jest jedyna osoba na swiecie ktora obejzala wszystkie odcinki mody na sukces:)
Jeśli przeczytałeś to na innym forum i nie można tego znaleść, to za pewnie to nie ten utwór. Chyba że masz info od producenta.
JA TEZ CHCE TA PIOSENKE!!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i napisalam mejla do spólki HOOP ale nie odpisuja ![]()
pewnie wydaje sie to dla nich banalne ![]()
Ściągnełem Dancelife Fever i to nie to zupełnie inny gadtunek muzyki.
Też napisałem do Hoopa i czekam na odzew.
k9999 napisał:
ja juz pisalem do nich 3 razy, i oczywiscie nie raczyli odpowiedziec...
Jeśli ktoś by mnie pytał 3 razy oto samo też bym nie odpowiedział ![]()
Dajmy sobie spokój z mailami do nich. Jak widać nie są zbyt skłonni do udzielania informacji na temat tej piosenki. Szkoda czasu i nerw.
Moze ktos sproboje napisac text lecacy w tej piosence?
Ja tam slysze jak spiewa raper "Can You feel the body rock sly, I..." chiba
a ja przy okazji chcialam zapytac, czy laska, ktora oblewa sie cola z tej drugiej reklamy hoop'a to moze misha barton?
neeeeee chiba nie
ale sie zdenerwuje jak sie okaze ze ta piosenka zostala specjalnie napisana na rzecz reklamy i nie ma konkretnego artysty. Tak samo bylo z reklama BLAUPUNKTA ta z miśkiem i króliczkiem w samochodzie
a piosenka bardzo fajna byla.
Tyż tak podejrzewam - podobnie z reklamą batona Corny. Albo firma chce wypromowac zespół tak jak to było z Lasocki i Da Luxe.![]()
wiecie co jak zrobic ten dzwonek dam wam rade wejdzcie na strone hoop[-cola sciagnijcie reklame ze skuterkiem 2 Nastepnie sciagnijcie program audio extractor tam uzyskacie sama muzyke w formacie mp3 odzielicie obraz od muzyki proscizna
Ja osobiscie sam zrobilem sobie ten super dzwoneczek nikt takiego nie bedzie mial bo zremiksowalem sobie go w iinym programie heheh <kozak>
Nigdzie w internecie nie znajdziecie tej muzyki .
Nie dziekujcie !!! wszystko jest dobrze opisane ciemnym nie bede pisal co i jak
aja mam piosenke blaupunkta co prawda z reklamy ale 30 sekund na dzwionka <kozak> he
stic napisał:
Tyż tak podejrzewam - podobnie z reklamą batona Corny. Albo firma chce wypromowac zespół tak jak to było z Lasocki i Da Luxe.
Piosenka z reklamy Corny nie była napisana specjalnie do reklamy, bo ten utworek istnieje w całości. Ale nie rozpisujcie się w tym wątku na temat piosenek z innych reklam, bo ten dotyczy tylko Hoop Coli ![]()
Wiesie co a ja nie dość że nie mogę znaleść tej zawalistej nutki z reklamy Hoop to jeszcze tej reklamy Nivea deo energy fresh ....no poprostu nie ma jak kamień w wodę:(;( Ależ oni mnie denerwują na tyle osób ile ich prosi o te tytuły to moglib się zlitować....bez kitu...
To znowu ja.. Mam dla wszystkich bardzo smutna wiadomość. Ten utwór został skomponowany specjalnie na potrzeby reklamy
Dzwoniłem do działu reklamy HOOP. Jutro będę znał wykonawcę/ kompozytora tego utworu wiec napiszę jeżeli mozę sie to komuś przydać. Pozdrawiam!