dodaj pytanie +bez rejestracji
Cos dla stalych bywalcow
mala zabawa, kazdy cos powie o wczesniejszym uzytkowniku im bardziej go nie zna tym lepiej
ps. glupie a cieszy:D
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.OK... Widzę, że ja na pierwszy ogień ;p
No to... więc... :
Jego avatar (bodajże Dr House ;p) widuję dość często czyli jest on dość aktywny na forum co potwierdza liczba jego postów ![]()
Maniusia często szuka muzyki na forum i uwielbia emotikonki ![]()
chyba można dwa razy, bo inaczej szybciutko by się zabawa skończyła ;p
klin, klin, klin... kojarzę tylko avatar, a nie nick, ale wiem, że dużo pomaga z tytułami ![]()
hubert.pr co by tu... obeznany w internecie ;] ale Plemiona, to już przesada xD
zna się na muzyce i często mnie uprzedza z odpowiedzią ![]()
dorsha hmmm.. po avatarze można pomyśleć że lubi zwierzęta a w szczególności koty, swoimi postami często pomaga ludziom na tym forum, pisze jak ma coś do powiedzenia, bez zbędnego spamowania i tyle mi przychodzi do głowy
zgadłem coś? ![]()
Nie zakozaczę znajomości użytkowników bo jestem niestety nowy
Castiel-upodobanie do śmierci demonów czegoś mrocznego strasznego by budziło lęk u innych a u Ciebie wywołuje dumę że masz zajebistego awatara
Po postach wnoszę że się udziela a po miejscu zamieszkania że może tu dość długo zabawić:)
Nic nie wiem o Bloodwaynie, bo jest tu nowy. ![]()
Ale ładnie pisze po polsku, a to rzadkość na forach. ![]()
Tak Castiel, zgadłeś w 100%. a kot na avatarze jest mój ;]
huviretki... po pierwsze: zawsze masz genialnego avatara! co nowszy to lepszy ;]
jedna z najciekawszych osobowości na forum
dorsha - uprzedzam Cię z odpowiedzią? Jeśli dwa razy się zdarzyło to cud ![]()
ja myślałem, że zdjęcie tego kotka masz z neta, a jak widzę to masz i pięknego kotka i ładne zdjęcia robisz
)))
co do huviretki to od kiedy tu przesiaduję (forum poznałem 15 m-cy temu, a regularnie tu zaglądam od 9 m-cy) to nie pamiętam zmiany avatara, ale przecież ta zabawa polega na jak najmniejszej wiedzy na czyiś temat ;p;p;p
P.S.: - spoglądnąłem na Twój "Serwis" i już rozumiem dlaczego znasz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczącze CSI: MIAMI ![]()
Ostatnio edytowany przez hubert.pr (2009-03-09 21:55)
Zabawa z wiedzą na czyjś temat..cholera co za gra się tutaj toczy:)
Własnie - powinieneś coś na mój temat powiedzieć
Przeczytaj pierwszy post - im mniej o mnie wiesz tym lepiej ![]()
No cóż tu dużo gadać jak nic nie wiem..O mnie się tez nie dowiesz..Nie chcę żeby mnie potem nękano łańcuszkami na gg,mrocznymi @ z pogróżkami albo Bóg wie czym
Musi Ci wystarczyć avatar i wnioskowanie i doszukiwanie się 2 dna w moich postach:) alegoria i przenośnia,nawet w tym szukaj:P
hubert.pr napisał:
co do huviretki to od kiedy tu przesiaduję (forum poznałem 15 m-cy temu, a regularnie tu zaglądam od 9 m-cy) to nie pamiętam zmiany avatara, ale przecież ta zabawa polega na jak najmniejszej wiedzy na czyiś temat ;p;p;p
Kiedyś usiłowałam zmienić avatar i nie wyszło... a wszystko robiłam jak trzeba. ![]()
Bloodwayne napisał:
No cóż tu dużo gadać jak nic nie wiem..O mnie się tez nie dowiesz..Nie chcę żeby mnie potem nękano łańcuszkami na gg,mrocznymi @ z pogróżkami albo Bóg wie czym
Spokojnie, nikt tu chyba nie zamierza i nie ma ambicji czegokolwiek się o Tobie dowiadywać i to tylko po to, żeby nękac Cię łańcuszkami.
Chyba sobie trochę schlebiłeś. ![]()
Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-03-09 22:09)
Może trzeba mieć pierwsze jakiś obrazek na kompie,potem dać przeglądaj a potem użyj avatara..Nie wiem nie znam się....
Bloodwayne napisał:
Może trzeba mieć pierwsze jakiś obrazek na kompie,potem dać przeglądaj a potem użyj avatara..Nie wiem nie znam się....
A wydaje Ci się, że jak to robiłam? Nie jestem tępą blondynką. ![]()
Hejj chciałem być pomocny..wisisz mi Reputacja +1 ![]()
Bloodwayne napisał:
Hejj chciałem być pomocny..wisisz mi Reputacja +1
Ehe, Ty mi też, za nutkę ze Step Up 2 ;P Więc jest remis. ![]()
Wiedziałem jaki jest tytuł..sprawdzałem Cię:P
[ Wygenerowano w 0.134 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]