UWAGA!
Minęło 1161 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ [Comedy Central] Randka z o.o

• Strona:
  • 1

• nowy

#1 2009-02-28 14:27

Zwiastun serialu Randka z o.o. na Comedy Central, chodzi mi o piosenke która jest w części jak wygląda udana randka, czyli ta scena w samochodzie.
jeśli ktoś zna tytuł i wykonawce będę bardzo wdzięczna za informacje smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-02-28 14:27

pociolot

• gość

#2 2009-03-05 22:52

,,Hey Nasty boy , hey nasty girl " leci tak z 2-3 razy , pomóżcie znaleźć te piosenkę smile

mrówa Kalisz

• gość

#3 2009-03-06 22:42

:cool:szukalem 4h nie moge nic znalezc... ale znalazlem pare fajnych piosenke ale nie ta o co chodzi tongue   

sam nagralem i wrzucilem piszcie mi w komentach jak cos znajdziecie lapa

rennnatka

• gość

#4 2009-03-19 23:31

smile layla-  nasty girl , ale nie moge nigdzie tego sciagnac  jedynie youtube smile
pzdr:**

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "[Comedy Central] Randka z o.o": ocena 10 na 10, liczba ocen: 4, wyświetleń 780
Dodaj odpowiedź
Minęło 1161 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Dostawa na telefon / Outsourced, [Comedy Central] Seryjnie śmieszne, Crysis 2 - New York, Weeds / Trawka, Californication, Comedy Central - marcowa ramówka, Kristin - Comedy Central, [Comedy Central] How I Met Your Mother, Nowe życie Fran / Living with Fran, Jak poznałem waszą matkę / How I Met Your Mother,
Zobacz także:
[HBO Comedy] luty 2012
Popularne słowa kluczowe: comedy central zapowiedz serialu youtube