UWAGA!
Minęło 1579 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ High School Musical 2

Emi+2

• pomagacz

#1 2007-06-08 15:58

Cześć!
Od dłuższego czasu w telewizji mówi się o następnej części świetnego filmu pt."High school musical"
Wiadomo, że ten fakt jest prawdą.
Gdzie można przeczytać recenzje drugiej części, i dowiedzieć się o tytuły piosenek płyty HIGH SCHOOL MUSICAL 2 pt."WHAT TIME IS IT?"
Czy wam spodobał się ten młodzieżowy film?

Living is easy with eays closed
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-06-08 15:58

Wika

• gość

#2 2007-06-14 15:21

Tylko niemyśl rze HIGH SCHOOL MUSICAL jest najfajniejszym filmem bo JUMP IN czyli po polsku WSKAKUJ!!jest jeszcze fajniejszy!!!!!!!!!cooltongue

lizi

• gość

#3 2007-06-30 17:30

popieram wypowiedz Wiki Jump in jest lepsze big_smile

Ama ;)

• gość

#4 2007-07-02 09:38

Słuchjcie  bez sensu żebyśmy się kucili. Moim zdaniem High scool musical i Jump in są tak samo fajne. Zresztą każdy filmik tego typu musi być fajny co nie? A takie tytuły piosenek można znaleź w googlach wpisując nazwe filmu lub w tekstach piosenek wpisują nazwę filmu. Tak na prawdę jest wiele możliwości... A tak na marginesie kiedy poleci HIGH SCHOOL MUSICAL 2 bo jedynke mam na DVD i dwójke też bym chciała  sobie nagrać smile

Martusia_95

• gość

#5 2007-07-04 16:19

:DTen film jest EXTRA. High School Musical 2 - premiera będzie 17 lipca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mika

• gość

#6 2007-07-06 12:10

ja słyszałam, że premiera drugiej części ma być 17 sierpnia a nie lipca!!!

karola

• gość

#7 2007-07-07 21:14

witam mam wielka prosbe chcialabym sciagac filmik higl school musical ale niemam jak iskad prosze pomozcie mi poazdr moze ktos ma jakas stroke

Emi

Emi+2

• pomagacz

#8 2007-07-14 14:18

Troszkę skoczyliśmy w bok... mi chodziło bardziej o stronki z muzyką smile Ale oczywiście dyskusja jest też na miejscu.

Living is easy with eays closed

zac

• gość

#9 2007-07-16 00:51

ta,sraka ptaka.17 lipca to bedzie premiera w usa a u nas we wrzesniu. a tak dla waszej wiadomosci nagrywana jest teraz 3 czesc tego filmu, która bedzie nosila nazwe 'haunted high school musical' . to tyle. tez czekam na premiere na disney chanel ;p

zac

• gość

#10 2007-07-16 00:53

i jescze jedno,a mianowicie ściezka dźwiękowa, której ktos z was się domagał.służe pomocą.

Ścieżka dźwiękowa
1. What Time is It? - (Cast)

2. Fabulous - (Sharpay Evans and Ryan Evans)

3. Work This Out - (Troy Bolton and the Wildcats)

4. You Are the Music in Me - (Troy Bolton and Gabriella Montez)

5. Humuhumunukunukua'Pua'A - (Sharpay Evans and Ryan Evans)Greenberg

6. I Don't Dance - (Chad Danforth and Ryan Evans)

7. Gotta Go My Own Way - (Gabriella Montez)

8. Bet On It - (Troy Bolton)

9. Everyday - (Cast)

10. All for One - (Cast)

11. You Are the Music in Me Reprise(Sharpay Evans)

Amizuno

• gość

#11 2007-07-17 22:13

High School Musical jest po prostu boskie...Jump In też ale słyszeliście że ostatnio Zac przyznal sie oficjalnie że chodzi z Vanessą!Ściezke dźwiękową ,mozna znalezc na You Tubie ale nie ma wszystkich piosenek jeszcze wiem że są : "You Are the Music In Me"-Troy i Gabriela, "Bet On It"- Troy, "What Time Is It?"-High School Musical Cast, "Gotta Go My Own Way"- Gabriella, "All for One" - High School Musical Cast
Mniej więcej czytałam co bedzie w drugiej częsci otóż:

Aby pozostać razem jako podczas lata, East High Wildcats dostają prace w wiejskim klubie Evana,jako nosiciele kijów, i kucharze. Każdego roku wiejski klub organizuje pokaz, w który wszyscy członkowie klubu i pracownicy ukazują własne talenty. Zapowiada się świetna zabawa oraz duża dawka muzyki. Troy i Gabriela znów pokażą na co ich stać...

Sharpay podstępem będzie chciała skłucić Gabriele i Troy’a. Będzie udawać, że się topi, a Troy będzie musiał ją ratowac i zrobic jej sztuczne oddychanie metodą usta-usta. W tym samym czasie Ryan będzię przekonywał Gabriele, że Troy ją zdradza i zaprowadzi ja nad jezioro (tam gdzie będzie Troy i Sharpay), żeby uwieżyła mu. Sharpay będzie chciała tez skłucić brata z tą jego dziewczyną.

Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad, i Taylor organizować będą konkurs młodych talentów przy lokalnym golfie i klubie wiejskim do którego należy Sharpay, Ryan i ich rodzina i gdzie Troy pracuje latem jako ratownik. Warto zaznaczyć, że oczywiście Troy i Gabriella są już parą...
Sharpay wielokrotnie spróbuje poderwać Troy'a. Będzie konkurencja przeciwko innemu klubowi wiejskiemu! Ryan zacznie dać się nabierać dziewczynie z innego klubu wiejskiego - Aurorze Foster. Ale od tej pory inny klub wiejski jest sprzeczny z klubem, Sharpay trzyma z dala Ryana od Aurory i Theodorego, brat Aurory natomiast, trzyma z dala ją od Ryana ... W końcu Troy i Gabriella pocałują się, tak jak Taylor i Czad oraz Ryan i Aurora ...

Więc będzie na co popatrzec....
AAAA AKTUALNIE KRĘCONA JEST TRZECIA CZĘŚC FILMU, KTÓRA NIE BEDZIE NA DISNEY CHANNEL ALE.....W KINACH !!1NA PEWNO SIE WYBIORE

ola234

• gość

#12 2007-07-22 19:49

mam pytanie: czy high school musical 2 bedzie w kinach?

damian

• gość

#13 2007-07-24 08:09

dla mnie hight school musical i   jump in (wskakuj) są takie same smilecoolbig_smile

Paula

• gość

#14 2007-07-24 18:31

pełna ścieżka dźwiękowa jest w onecie

ola234

• gość

#15 2007-07-30 20:37

Paula: podaj link na ta sciezke dzwiekowa wink

cytrynkaoo7

• gość

#16 2007-08-03 12:38

mam pytanie, czy to co zaowiadaja , w ten piatek, a reczej w piatki[ właśnie nie wiem dlaczego w liczbie mnogiej?], na DISNEY CHANNEL, to bedzie cala czesc 2, Hight scholl musicall 2, czy jakies czesci, czy co..??odpiszcie..soory, za tyle nie wiadomych, ale wrocilam z wakacji, no i troche mnie zacmilo..tongue

saraaaa

• nowy

#17 2007-08-16 18:10

siemka wszystkim mam pytanko gdzie można ściągnąć high school musical????

Cicha

• gość

#18 2007-08-16 22:07

Premiera High School Musical 2 w Polsce jest 21 Września a nie 17 sierpnia. 17 Sierpnia jest premiera w USA.lolcooltonguesmile

Snapshoton

Snapshot+196

#19 2007-08-16 22:08

Czyli za ok. 2 godziny wink 21 września będzie pewnie można już być po seansie cool

kika

• gość

#20 2007-08-22 20:34

:Dhej wink ja juz oglondalam ten film wink jest swietny naprawde romantyczny i b.wrzuszajocy;*

Statystyki tematu "High School Musical 2": ocena 8 na 10, liczba ocen: 29, wyświetleń 10399
Dodaj odpowiedź
Minęło 1579 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy High school musical 3, Jak zapisać filmy z YouTube na swój komputer?, Viva High School Musical Mexico, HIGH SCHOOL MUSICAL, High School Musical, High school musical, Najgorsze filmy, Disney Channel, Hight School Musical, Absolwent, American high school,
Popularne słowa kluczowe: hig sco musical po polsku filmy, high school musical 2 film czesci, piosenki high shool musical do ściągnięcia