Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl

dopisuję się co to jest ? ![]()
znaczy wiem co to bo z LOTR'a ale tytuł xD
Ostatnio edytowany przez Goku (2009-03-10 19:22:14)
Howard Shore(Ft. Ben Del Maestro)- For Frodo
Wrzuciłem wam jakbyście nie umieli znaleźć
Ostatnio edytowany przez Drummer (2009-03-10 20:17:05)
ok thx ^^
Również thx:P

Hej zna ktoś może tytuł piosenki którą śpiewa Aragorn w Władca Pierścieni Powrót Króla jak już został tym królem, lub tą piosenke którą śpiewa ten mały Hobbit jak oni ruszają do walki?
Cz ktoś posiada linka do piosenki gdy Eowena słyszy od Gimlego o tym, że Aragorn poległ? Jest to scena po tym jak dotarli do Helmowego Jaru
Potrzebuje tytułu piosenki z momentu gdy jeźdźcy Teodena ruszają do walki w "Powrocie króla"
Tytuł piosenki którą śpiewa Aragorn w Władca Pierścieni Powrót Króla jak już został tym królem => nie ma swojego tytułu, jest tylko małą częścią "The Fellowship Reunited"
Piosenke którą śpiewa ten mały Hobbit jak oni ruszają do walki => "Sacrifice Of Faramir", sama część hobbita to "The Edge Of Night"
Piosenki gdy Eowena słyszy od Gimlego o tym, że Aragorn poległ => "Refuge at Helm's Deep"
Piosenki z momentu gdy jeźdźcy Teodena ruszają do walki => "The Battle Of The Pelennor Fields"
a jak sie nazywa ten utwór co Aragorn z Legolasem i Gimlim gonili Uruk-Hai przez Rohan ??
Jak tak bardzo znacie się na tytułach piosenek z Władcy Pierścieni- możecie mi pomóc??? potrzebuję tytuł piosenki zaczynający się od 2.00 minuty.
Ups... przepraszam to nie ten link...