dodaj pytanie +bez rejestracji
Teraz temat, który posiada prawidłową odpwiedź jest oznaczony zielonym haczykiem na liście tematów. Aktualnie możliwość zaznaczania mają administratorzy. Tematy oznaczane są na podstawie opini użytkowników. Mam nadzieję, że się spodoba i przyda ![]()
Może by tę wiadomość wywiesić nad listą tematów? Bo często wchodzą tu osoby nowe i nierejestrowane i dobrze by było, żeby widziały ten komunikat, zanim w pierwszym porywie udzielą odpowiedzi, która już dawno padła. ![]()
Można zrobić jakąś specjalną podstronę, ale wynosić ponad to zły pomysł. Nowo szukane utwory pojawiałby by się na szarym końcu
a co z sytuacją, kiedy utwór okazuje się być na potrzeby reklamy? jest zatwierdzany? zawsze można poczekać, aż ktoś wyciągnie podkład ze spotu.
i czemu np. http://muzykazreklam.pl/t7636.html jest jako znaleziony? informacje nie zostały potwierdzone i nikt nie znalazł tego utworu
Ostatnio edytowany przez dorsha (2009-03-13 21:43)
huviretki napisał:
Może by tę wiadomość wywiesić nad listą tematów? Bo często wchodzą tu osoby nowe i nierejestrowane i dobrze by było, żeby widziały ten komunikat, zanim w pierwszym porywie udzielą odpowiedzi, która już dawno padła.
Snapshot napisał:
Można zrobić jakąś specjalną podstronę, ale wynosić ponad to zły pomysł. Nowo szukane utwory pojawiałby by się na szarym końcu
Snapshot, przeczytaj mnie jeszcze raz...
Nie mam na myśli wywieszania tych wątków na górze, tylko wywieszenie KOMUNIKATU widocznego od razu na wejściu, że te z zieloną fajką mają już dobrą odpowiedź. Bo skąd mają wiedzieć, co oznacza zielony ptaszek?
Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-03-14 13:49)
Ok, kapuje. Jakąś legendę się dorobi, albo osobną kolumnę - tak jak jest "Odpowiedzi" czy "Wyświetlenia".
Snapshot napisał:
Ok, kapuje. Jakąś legendę się dorobi, albo osobną kolumnę - tak jak jest "Odpowiedzi" czy "Wyświetlenia".
O, dobra myśl. ![]()
[ Wygenerowano w 0.078 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]