UWAGA!
Minęło 1062 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Tematy z prawidłową odpowiedzią

• Strona:
  • 1

Snapshot+158

#1 2009-03-13 12:59

Teraz temat, który posiada prawidłową odpwiedź jest oznaczony zielonym haczykiem na liście tematów. Aktualnie możliwość zaznaczania mają administratorzy. Tematy oznaczane są na podstawie opini użytkowników. Mam nadzieję, że się spodoba i przyda smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-03-13 12:59

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2009-03-13 15:01

Może by tę wiadomość wywiesić nad listą tematów? Bo często wchodzą tu osoby nowe i nierejestrowane i dobrze by było, żeby widziały ten komunikat, zanim w pierwszym porywie udzielą odpowiedzi, która już dawno padła. wink

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

Snapshoton

Snapshot+158

#3 2009-03-13 20:54

Można zrobić jakąś specjalną podstronę, ale wynosić ponad to zły pomysł. Nowo szukane utwory pojawiałby by się na szarym końcu

dorsha

dorsha+20

• superman
  • Miejscowość: Warszawa
  • dorsha

#4 2009-03-13 21:39

a co z sytuacją, kiedy utwór okazuje się być na potrzeby reklamy? jest zatwierdzany? zawsze można poczekać, aż ktoś wyciągnie podkład ze spotu.
i czemu np. http://muzykazreklam.pl/t7636.html jest jako znaleziony? informacje nie zostały potwierdzone i nikt nie znalazł tego utworu

Ostatnio edytowany przez dorsha (2009-03-13 21:43)

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#5 2009-03-14 13:47

huviretki napisał:

Może by tę wiadomość wywiesić nad listą tematów? Bo często wchodzą tu osoby nowe i nierejestrowane i dobrze by było, żeby widziały ten komunikat, zanim w pierwszym porywie udzielą odpowiedzi, która już dawno padła. wink

Snapshot napisał:

Można zrobić jakąś specjalną podstronę, ale wynosić ponad to zły pomysł. Nowo szukane utwory pojawiałby by się na szarym końcu

Snapshot, przeczytaj mnie jeszcze raz... hmm Nie mam na myśli wywieszania tych wątków na górze, tylko wywieszenie KOMUNIKATU widocznego od razu na wejściu, że te z zieloną fajką mają już dobrą odpowiedź. Bo skąd mają wiedzieć, co oznacza zielony ptaszek?

Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-03-14 13:49)

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.

Snapshoton

Snapshot+158

#6 2009-03-14 13:54

Ok, kapuje. Jakąś legendę się dorobi, albo osobną kolumnę - tak jak jest "Odpowiedzi" czy "Wyświetlenia".

huviretkiona

huviretki+1115

• morderator
  • Serwis

#7 2009-03-14 14:09

Snapshot napisał:

Ok, kapuje. Jakąś legendę się dorobi, albo osobną kolumnę - tak jak jest "Odpowiedzi" czy "Wyświetlenia".

O, dobra myśl. wink

Popieram to i to.

hubert.pr

hubert.pr+1

• superman
  • Miejscowość: Silesia
  • Serwis

#8 2009-03-15 02:00

Mnie się bardzo podoba smile
Nie mam uwag, bo przez trzy dni jak to się działo się nie logowałem ;p

http://img263.imageshack.us/img263/764/userduzy1.png
  • Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 1062 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Prosze o tytuł do utworu, [TVN] Walentynkowe filmy w lutym, Batman Begins, [TVN] X Factor, urywek nuty na yt, Piosenka ze strony Reserwed, Forbidden Euphoria Calvin Klein, Carlo Rossi, Aktualizacje forum, Jak zrobic trik z wygjęciem muzyka z,
Popularne słowa kluczowe: