dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam wszystkich:)
Czy ktoś może zna tytuł piosenki z nowej rekalmy energy drinka Tiger??? Bardzo mi się podoba i chciałem sobie ją ściągnąć jednak nie znam tytułu. Pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowany przez Snapshot (2007-06-15 10:03)
Może jakiś opis reklamy?
No na początku jest przedstawiana jakaś nuda, a potem, gdy jest tiger dzieje się bardzo dużo. Wszystko robione jakby się jechało bardzo szybko autem, ale to tylko przenośnia do ilości wydarzeń w ciągu dnia i nocy. Przewijają się rozmaite obrazy od sexu (widok rozpalonej dziewczynty), do imprez itd ogółem aż trudno to opisać. Podczas gdy to wszystko tak szybko się przewija leci właśnie owa nuta o którą mi chodzi. Pozdro ![]()
dajcie chociarz zama reklame filmik to sie wtedy muzyka znajdzie ![]()
no hej jeszcze raz ja
tym razem znalazłem reklamę w komplecie na youtubie więc załączam link i czekam na odpowiedz co do tytułu nutki. Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]()

Super nutka, tez zdalo by sie ja miec... Dajcie tytul jak znacie!!!
może jednak ktoś już znalazł ten tytuł? jak tak to wrzućcie go tu... please
halo oto link do tej reklamy, dlaczego nikt nie zna tytułu tak wspanialej nutki:???

Niech ktoś wreszcie wrzuci tytuł!!!
Wystarczy że już wrzuciłeś 2 raz tą samą reklamę....
Witam
Widze ze nikt nie wie co to za piosenka:/
Na youtube tez wszyscy pytaja:P
Pozdrawiam
Apollo 440 - Raw Power to chyba ta piosenka
Jak byscie umieli korzystac z wyszukiwarki to juz byscie to mieli.. http://muzykazreklam.pl/viewtopic.php?id=4235 ---z.a.l

Carrera Rapida
to tytuł:) Wykonawca to faktycznie Apollo 440
a utworek jest z gry na PC:)
adamreal napisał:
Jak byscie umieli korzystac z wyszukiwarki to juz byscie to mieli.. http://muzykazreklam.pl/viewtopic.php?id=4235 ---z.a.l
Przeczytaj dokladnie o jakiej reklamie mowa zamin cos napiszesz...Z.A.L
jest wiecej niz jedna reklama Tiger'a lol
to nie jest raw power, carrera niestety tez nie, wprawdzie brzmi jak apollo ale to cos inego:(
przecież to jest raw power tylko po lekkim upgradzie przez speców od reklamy...
Jakie kuźwa Raw Power . Sami jesteście jak raw power . Ja nie wiem co to jest ; d Raw jest w innej reklamie tigera ale napewno nie w tej...
Witam. Widze, ze nikt nie kwapi sie z odpowiedzia, wiec ja zarzucam swoja: THE DONNAS - TAKE IT OFF. Link tutaj:

Piosenka w oryginale jest szybsza, jest tez dodatkowa gitara, w reklamie zas melodia jest spowolniona i prostsza. Jesli mam racje - prosze mi podziekowac (faceci) i dac buziaka (dziewczyny)
Jesli zas sie myle... nie, tutaj sie nie myle - ja po prostu mam racje ![]()
//edit poprawiony link
Ostatnio edytowany przez zrenica (2008-08-14 21:18)
[ Wygenerowano w 0.160 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]