dodaj pytanie +bez rejestracji
Szukam tej piosenki co śpiewał Ojciec Madzi Marszałek we wczorajszym odcinku:)bardzo mi zależy
ja tez tego szukam...
Potrzebuje piosenki, która kończy odcinek "M jak miłość", ale tej najnowszej:D
Prosze o pomoc...![]()
zabcia777 napisał:
Potrzebuje piosenki, która kończy odcinek "M jak miłość", ale tej najnowszej:D
Prosze o pomoc...
Beata Kozidrak - Nie pytaj o miłość
Odcinek 682 z 22.09.2009 "M jak milosc" piosenka gdy Majka i Paweł tancza razem.
Kojarzy ktos tą piosenke?
Juz wiem. Ta piosenka to "Face the Day" wykonywana przez zespół West one music.
Ostatnio edytowany przez dydzia (2009-09-23 14:44)
Może wiecie jaka to piosenka co ma Marzena z serialu M jak Miłość jako dzwonek z odcinka który leciał 20 października.pomóżcie mi
Witam szukam utworu, który leciał po ślubie Gosi i Tomka gdy wszyscy składali im życzenia. Taka sama leciała w Na Wspólnej najczęściej podczas scen z udziałem Mai i Igora. Proszę o pomoc ![]()
witam, kochani bardzo prosze pomozcie mi odnalezc piosenke z serialu m jak milosc z refrenem ''gdy ciebie nie bedzie..'' piekna ...błagam WAS :-[
ta piosenka leciala dzisiaj chwilowo...podczas sceny mamy Kingi z była miloscia zycia tym marynarzem, w tle leciala ta piosenka brosze o pomoc bardzo dziekuje.....dzis czyli 15 grudnia
wesolych swiat kochani
gosia71 napisał:
witam, kochani bardzo prosze pomozcie mi odnalezc piosenke z serialu m jak milosc z refrenem ''gdy ciebie nie bedzie..'' piekna ...błagam WAS :-[
Asia Si - Gdy Ciebie nie będzie

nie można tego pobrać, błąd na stronie:-(
kate86 napisał:
nie można tego pobrać, błąd na stronie:-(
Pobrać można tu.
Asia Si - Gdy ciebie nie będzie
Witam wszystkich !
Bardzo zależy mi na wykonawcy końcowej piosenki z dzisiejszego, czyli 29.12.2009r odcinka. Śpiewał ją jakiś Pan ? Kto to ?? A może ktoś zna tytuł
????!!!! Byłoby cudownie posłuchać tego kawałka jeszcze raz. Z góry serdecznie dziękuję !
wydaje mi się że to Marek Grechuta ale nie wiem jaki to tytuł....
Marek Grechuta "Ocalić od zapomnienia"
szukam muzyki z oazy tej co najczęściej leci pomocy!!!
szukam piosenki, która leciała na samym końcu albo w kulisach w odcinku 717, wie moze co to za piosenka? taka wolna bardzo. polska ![]()
[ Wygenerowano w 0.308 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]