dodaj pytanie +bez rejestracji
Chyba wiadomo o którą reklamę chodzi. Wchodzi do mieszkania panienka z chłopakiem prosto z deszczu. Ona nagle zrzuca z siebie wszystko. Reklama samoopalacza. Leci tam przesympatyczny utwór. Bardzo proszę bardzo zależy mi na nim. Jeśli by ktoś coś wiedział na ten temat proszę odpiszcie.
Próbowałam poszukać tej reklamy. Znalazłam tylko reklamę Garnier na którym dziewczyna na kolanie robi sobie krzyżyk z kremu (opatrunek kremu Garnier). Jeśli możesz to proszę o bardziej szczegółowy opis - jeśli pamiętasz. Najlepiej by było gdybyś podał/a link do reklamy. Postaram ci pomóc ![]()
Nie mogłem znaleźć video z tej reklamy. Tak jak napisałem wcześniej. Jest para. Wchodzą do domu zmoknięci. Ona ma na sobie sukienkę, całą mokrą. Poniewarz jest mokra "zsuwa" ją z siebie i wchodzi po schodach na górę naga. Chłopakowi oczywiście kopara opada. Narrator komentuje coś w ten sposob, że "teraz zawsze możesz pokazać piękną opaleniznę". Coś w tym stylu. Jest to reklama sprayu do opalania nie mleczka.
Napisałem chyba najdokładniej jak potrafiłem ![]()
Serdecznie dziękuję. Kojarzę reklamę. Jak tylko będę coś wiedziała na temat tej reklamy, dam znać.
Tak, nawet za dokładnie ![]()
Ostatnio edytowany przez Emi (2007-06-18 21:03)
Nikt nie ma żadnych pomysłów co to może być? Możecie chcociaż napisać jaka agencja rabiła tą reklamę to się ewentualnie do nich zameiluje
W końcu udało mi się zobaczyć tą reklamę w telewizji. Z tym będzie raczej trudno, bo muzyczka jest grana na fortepianie.
Z przykrością muszę ci przyznać, że ta muzyczka (raczej!) została stworzona na potrzeby firmy Garnier do reklamy.
długo szukałem tej piosenki ale w końcu jest
Cat Power - The Greatest
[ Wygenerowano w 0.022 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]