dodaj pytanie +bez rejestracji
Co to za piosenka w reklamie: http://www.wirtualnemedia.pl/article/26 … _wideo.htm
Pierwsza moja myśl, kiedy przeczytałem o nowej reklamie Orange (ale jeszcze jej niewiedziałem): Muzyka zapewne do reklamy - jak to Orange.
I nadal przy tym zostaję...
Jednak napiszę maila do Orange, bo może jednak ma ona tytuł ![]()
TrackID pokazało że to Kiri Te Kanawa, Andre Previn, Mundell Lowe, Ray Brown - Honeysuckle Rose. Nie wiem czy to to bo nie moglem znaleźć w internecie tej piosenki... Jak komuś się to uda to niech da znać
Jak to nie to to szukamy dalej ![]()

Przygoda - po prostu YouTube ;-)
Jako, że wykonanie Kiri Te Kanawa to próby to daję cover innej osoby.

Mi się nie wydaje, żeby to było to... ;]
eeee ta muzyczka z reklamy była fajna a to co podali to jakieś ofermy i łajzy to śpiewają ZALLLLLLLLLL

But the lyrics didn't match...
"Tell me something,
I don't know,
so try to think of someone else ...."
This song was made only for the commercial, I think!
To nie Honeysuckle Rose! Na 100% ! To jest stary kawałek jazzowy, a w reklamie jest coś innego. Też szukam tego utworu. Piszmy do Orange.
Po co? I tak dostaniesz odpowiedź że na potrzeby reklamy chociaż w rzeczywistości może być zupełnie inaczej ![]()

Bożżżżżżżżżżże nie ma czegoś takiego jak na potrzeby reklamy
na potrzeby reklamy to piosenka z reklamy szulstad
niestety, ale to jest piosenka napisana na potrzeby reklamy. na 100%.
Bożżżżżżżżżżże nie ma czegoś takiego jak na potrzeby reklamy
na potrzeby reklamy to piosenka z reklamy szulstad
wsłuchaj sie w słowa
no to nie wiem jak inaczej nazwac utwor ktory trwa nie dluzej niz 30 sekund, a jego jedynym przeznaczeniem jest robienie tla w reklamowce. jesli ktos chce moge wrzucic na wrzute caly (30 sek. o.O) bez gadki lektora.
[ Wygenerowano w 0.095 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]