dodaj pytanie +bez rejestracji
Bardzo podoba mi sie piosenka z najnowszej reklamy Disney Channel
prosze pomóżcie mi, bo nigdzie nie ma tego tytułu
reklama pokazuje skróty filmów i seriali z Disney Channel oraz filmy ktorych jeszcze nie puszczano na tym kanale m.in. Dziewczyny Cheetah, High School Musical, Jump In, Minuteman, Johnny Kapahala itd.
z góry dziękuje ![]()
Ta piosenka to:
Sugababes - Nothing's as good as you
pozdrawiam ![]()
Dzięękujeeee ![]()
![]()
:*** to jest ta piosenka ![]()
witam.
poszukuję piosenki z wakacyjnego spotu na disney channel, cos o porankach.
pozdrawiam
sorki, znalazlem na forum
Noisettes - Don't Upset The Rhythm Go baby Go
pozdrawiam ![]()
poszukuje piosenki z reklamy na disney channel w ktorej pokazuja m. in. Camp Rock, suite life nie ma to jak statek, Czarodziejea z..., Hanna Montanna, Phineash i Ferb (na poczatku podaja do siebie pilke plazowa)
to jest Nicole Anderson - Summer of Stars
Zna ktoś tytuł piosenki z Disney Channel z letniej ramówki? jest tam mi. pokazany film: Program Ochrony Księżniczek itp
Czy zna ktoś tytuł utworu, który jest emitowany podczas prezentacji gwiazdy miesiąca? Proszę o odpowiedź.
Pink- so what![]()
A pamiętacie może reklame na dc. wielkanocną?
Tam była taka super piosenka:D
Kajka, ta piosenka to: I just can't get enough - The Saturdays ![]()
zna ktoś piosenkę z disney channel,śpiewa ją miley cyrus jest spokojna. proszę oodp.
jak sie nazywa ta melodia co leci teraz na disneychannel jak po filmie zapowiadają następne co będzie np.hannah montana
ta piosenka miley cyrus to może mixed up sprawdż jak ta to napisz:)![]()
Siemka.
Jest jeszcze piosenka z nowej reklamy Disney channel. Piosenka leci mniej więcej tak "He's such a skinny boy..." zna ktoś tytuł? Była bym wdzięczna.
napisz jaka to reklama może znajde lub mi sie przypomni bo po słowach mi sie nie przypomina;)
Mam takie pytanie.
Czy nie zan może kotś tytułu piosenki która obecnie leci pod czas reklamy w której są zapowiedzi świątecznych filmów jakie bd m.in. "kurczak mały", i wiele wiele innych. Tyle co pamietam z tej piosenki to jest tam taki tekst "one two three turn around". z góry dzięki
Milunia napisał:
Mam takie pytanie.
Czy nie zan może kotś tytułu piosenki która obecnie leci pod czas reklamy w której są zapowiedzi świątecznych filmów jakie bd m.in. "kurczak mały", i wiele wiele innych. Tyle co pamietam z tej piosenki to jest tam taki tekst "one two three turn around". z góry dzięki
szukam tej piosenki co leci na disney channel ta świąteczna . Co teraz jest takie cos że jest Zac i Cody , i przychodzi Belli i całuje w policzek Zaca. i jest tam taka piosenka w tle . Wie ktoś może ? z góry thx .
[ Wygenerowano w 0.044 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]