♫ [Comedy Central] Jak poznałem waszą matkę

• Strona:
  • 1

Ozzy88

• nowy
  • Miejscowość: Łódź
  • ozzy88

#1 2009-05-04 18:52

Witam!

Zastanawiam się jaka muzyka leci w tle reklamy CC. Jest to reklama serialu "Jak poznałem waszą matkę". Tekst w niej leci typu "widzisz krasnoludki... albo białe myszki?"

Jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź big_smile

Z góry dzięki.

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-05-04 18:52

Ozzy88,5

• gość

#2 2009-06-16 23:15

ponawiam prośbę bo widzę że mój temat chyba został olany... bardzo proszę o pomoc smile

drivere30

• nowy

aroehemix

• gość

#4 2010-06-01 17:59

To chyba nie to. Chodzi mi o reklame z daty 1 czerwca

aaa5646564544

• gość

maciek_s_s_s

• gość

#6 2010-06-05 00:00

tutaj chyba lepsza wersja, wydaje mi sie ze to jest to

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

ewelka

• gość

#7 2010-09-01 17:06

A przy okazji proszę o piosenkę z nowego zwiastuna serialu na CC. Nie wiem czy jest taki kawałek czy to po prostu jakieś bity ale warto zapytac;)

bercik

• gość

#8 2010-10-14 12:16

zna ktos piosenke z 1 sezonu, w momecie gdzie lily i marshal mieli przygotowania do slubu, i szukali zespolu ktory wykona ich ulubiona piosenke?

morin

• gość

#9 2011-05-29 21:14

wiecie może jaki tytył ma piosenka z płyty Barneya, która ma go napedzać. puszczali ja w limuznie podczas sylwestra

luakis

• gość

#10 2011-06-02 19:29

Jak nazywa się piosenka z 4x12 kiedy Barney wychodzi z Robin na tacos

huviretkiona

huviretki+1110

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#11 2011-06-02 19:40

luakis napisał:

Jak nazywa się piosenka z 4x12 kiedy Barney wychodzi z Robin na tacos

http://muzykazreklam.pl/t15935.html <== tam pytaj, bo tutaj jest wątek z muzyką ze zwiastunów.

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

dzollsica

dzollsica+3

• stały bywalec
  • Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
  • dzolls
  • dzolls

#12 2011-06-23 12:55

hej smile

obecnie na cc lecą dwa zwiastuny himym - jeden jest stylizowany na jamesa bonda, a mi chodzi o muzykę z drugiego. Jest znacznie bardziej pozytywny i takie jakby gwizdanie jest i są pokazane weselsze ścinki smile Czy ktos się natknął, co to za motyw?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. smile
  • Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 231 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [Comedy Central] Jak poznałem waszą matkę, [Comedy central] How I met your mother - 4 sezon, Jak poznałem waszą matkę, Comedy Central - marcowa ramówka, Dostawa na telefon / Outsourced, [Comedy Central] Seryjnie śmieszne, Nowe życie Fran / Living with Fran, Crysis 2 - New York, Californication, Weeds / Trawka,
Popularne słowa kluczowe: jak poznałem waszą matkę muzyka, jak poznałem waszą matkę soundtrack, jak poznalem wasza matke soundtrack, jak poznałem waszą matkę sezon 7, jak poznałem waszą matkę sylwester, jak poznałem waszą matkę soundtrack sezon 1, muzyka z serialu jak poznałem waszą matkę, piosenki z jak poznałem waszą matkę, chomikuj.pl soundrack jak poznałem wasza matke muzka, jak poznalem wasza 1x17 piosenka, jak poznalem wasza matka, jak poznalem wasza matke odcinek z sylwestrem, jak poznalem wasza matke piosenka, jak poznalem wasza matke piosenka poczotkowa, jak poznalem wasza matke s2e17 soundtrack, jak poznalem wasza matke soundtrack 4, jak poznalem wasza matke soundtrack matchmaker, jak poznalem waszą matję soundtrack, jak poznałem wasza matke piosenka tytułowa, jak poznałem wasza matke sezon 1 soundtrack