UWAGA!
Minęło 703 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ [TVN Turbo] - Operacja tuning V

• Strona:
  • 1

Bazq

• gość

#1 2009-05-17 12:09

Szukam muzy z tvn turbo / operacja tuning / V a mianowicie jak TeDe pokazywal bassy w samochodach , to w 2-gim wozie takim w grafiti w czaszki TeDe poprosil o pokazanie mocy glosnikow, wtedy ten gosc puscil taka fajna nutke. Operacje tuning ogladalem dzis (17.05,2009) o godz. 11.30 . Prosze pomuzcie mi znalesc ta nutke!!!

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2009-05-17 12:09

• gość

#2 2009-05-26 23:36

ja przyłączam się do prośby

mesa

• gość

#3 2010-05-18 11:07

A nie chodzi wam czasami o <Tokyo Drift- Six days>
Bo to puszczał o ile pamietam:D
A ja szukam cos takiego jak leciało <back to the beat to the sound of the street>, wiecie moze?

PussyYou

• gość

#4 2010-06-08 19:22

A kto zna tą nutę jak pokazywali Nissan Skyline z zespołu Pro Drift (OPT 7 Tery odc. ??)

Patryk1995

• gość

#5 2010-06-20 13:25

Chcecie Muzykę startową z Operacji Tuning to macie :

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie
  • Strona:
  • 1
Statystyki tematu "[TVN Turbo] - Operacja tuning V": ocena 7 na 10, liczba ocen: 5, wyświetleń 2268
Dodaj odpowiedź
Minęło 703 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Głosowanie, [MTV] Operacja Stylówa, Muza z TVN Turbo Erotyk, Zapowiedzi odcinków Top Gear, [TVN Turbo] Toolbox, [TVN Turbo] Drift, [TVN TURBO] Auto Mundial, [TVN Turbo] Auto-sport, TVN Player, [TVN Turbo] Motocyklicznie,
Popularne słowa kluczowe: muzyka w operacji tuning, muzyka z operacja tuning, muzyka z operacji tuning, muzyka z opt, nuzyka z opt początek, operacja tuning mp3, operacja tuning skyline, operacja tuning soundtrack, piosenka z operacja tunung, piosenka z opt, soundtrack - operacja tuning, ścieżka dźwiękowa operacja tuning