dodaj pytanie +bez rejestracji
Być może to ale jakiś remix (którego nie na YouTube-ie)
jeśli ktoś by go znalazł to proszę o wklejenie linka
dalsze propozycje??
Fruit Machine (Dave Spoon Remix) - The Ting Tings
Warren Suicide - Trash Technology
To żadna z tych piosenke. Niestety też nie moge tego znaleść. Już bardziej przypomina wjazd do piosenki
sokoł i pono- będe barał cie W aucie.... czy coś takiego.
http://www.aranzemp3.pl/?show=wykonawcy … k%20Kimono Podobne nie? Napewno bardziej niz tamte trzy sugerowane piosenki. ;p
Jeżeli już to chyba to Mylo - Paris Four Hundred ale tez po remixie
styl piosenki pachnie troche jak "vitalic" ale tez nie moge znalezc tego utworku juz chyba godzine szukam
cx500maniak
krzychuuu1992
asas
dnetis
To jakieś żarty? Wyżej wymienieni-kompletny bark ,,słuchu,,.
Skąd te propozycje(całkiem z innej bajki)?
Nie wiem czy to zgodne z regulaminem, ale podsyłam Wam reklamę w mp3
http://www.yousendit.com/transfer.php?a … VlZMWEE9PQ
idealnie pasuje na dzwonek do kom.
no zdecydowanie warren suicide trash technology najlepiej pasuje, tez fajna nuta jednak to nie to samo ale na you tube nie ma tego mixu z reklamy mam nadzieje ze sie pojawi w normalnej wersji nie 45s z reklamy
Oberporte skad te propozycje ? Gdybys byl na tyle inteligentny i kliknął w link do reklamy na youtube i co jeszcze trudniejsze przeczytal komentarze do filmu nie zadawal bys takich pytan !!! Skoro uwazasz ze nie mamy sluchu, to proszę sam cos zaproponuj ![]()
![]()
...
Owszem uwazam ze jest to ktorys z wyzej wymienionych kawałkow tylko problem polega na tym ze to jakis remix jest w reklamie i ciezko bedzie znalesc tę nutke ![]()
Na linka w ogóle nie musiałem klikać ponieważ reklamę o której rozmawiamy widzę przynajmniej dwa razy dziennie(reklam nie znoszę, ale ta jest jedną z niewielu na której ,,ucho,, zawieszam). Próbowałem już kilku identyfikatorów muzycznych ale niestety bez rezultatów. Moim zdaniem ktoś powinien napisać maila do Unilever i po prostu zapytać się o możliwość uzyskania informacji o tytule tracku i jego autorze i ewentualnie o remixującym. I dalej uważam że żadna z waszych propozycji nie pasuje do szukanego utworu. Opieram się na kawałkach ściągniętych z bee.mp3.
E-mail juz jakis user z youtube wyslal.
Wypowiedz jednego z użytkownikow youtube co wyslal e-mail:
"No to nie ma co się łudzić
Nie mogę zacytować odpowiedzi, bo publikowanie prywatnych listów jest niezgodne z prawem. Nie mniej jednak ten utwór został opracowany przez szwedzkiego kompozytora specjalnie na potrzeby reklamy. W najdłuższej wersji ma 60 sekund i niedługo pojawi się w Internecie. Dziś ruszyła kampania w kinach..."
Hmm. A mógł byś nam napisać jak się nazywa ten szwedzki artysta? Może w swojej twórczości posiada jeszcze jakieś inne perełki?
jak nazywa sie ten młody aktor bo jest boski!!!
[ Wygenerowano w 0.055 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]