Jak po rusku to: -Nichya - Mozhno lyubit -Nichya - Sneg -Nichya - Nichya -Nichya - Odin-odinNichya -Nichya - Nikomu, nikogda -Nichya - Ty gde-to ryadom -Nichya - Nachinai menya -Nichya - Vse vremya -Nichya - Net -Nichya - Navsegda -Natalka Karpa-Kalyna -Russian Boys - Dziewczonka -tATu - Ya Soshla S Uma -tATu-Nas nie dogoniat Po słowacku - Kamil Mikulcík & Nela Pocisková - Let' Tmou -Senzus - Nebudem Sa Vydavati -Senzus - Patdesiatka -Senzus - Slovenska rodna dedina Po czesku no to: -Helena Vondrackova - Malowany Dzbanku -Helena Vondrackova - A ty se ptas co ja -Helena Vondráčková - Dlouhá noc -Divokej Bill - Pocit -Ivan Mladek - jozin z bazin -Vlasta Redl - Zafukane -Hana Zagorova - Duhova Vila -Karel Gott - Být stále mlád -Karel Gott Léta prázdnin -Karel Gott - Spánku, sen mi dej Nie pisało nic o ukraińskim ale może sie przydać Enej- myla moja Enej - Nese Hala wodu Enej - Je W Seli Odna Diwczyna
Nie było wspomniane jakie to mają być gatunki tych piosenek xD a tutaj jest wszystko co możliwe xD
Ostatnio edytowany przez gestappo (2009-06-29 16:57)
Popularne słowa kluczowe: czeskie disco polo, czeskie piosenki 2009, enej - je w seli odna diwczyna, helena vondrackova dlucha noc po czesku, jakie są tutuły słowackich piosenek, piosenki dla dzieci w języku czeskim, piosenki rosyjskie, piosenki słowackie, piosenki w jezyku rosyjskim, pisoenki w jezyku rosyjskim najnowsze, puosenk iw jezyku rosyjskim, ruska piosenka ljeta, tytuły piosenek słowackich, znane czeskie piosenki