dodaj pytanie +bez rejestracji
Na Disney Channel jest teraz taka reklama co tam jest Jonas Brothers, Selena Gomez,Demi Lovato,Jackson z Hanny Montany i reszta...
I tam leci taka fajna nie wiem czy dobrze słyszłam,że tam jest fragment "Let's start the party" i kończy się "summer time"
może znacie?
ja też dołączam się do prośby, bo gościu coś śpiewał "you're my only love" czy jakoś tak a muzyczka jak sie znajdzie to i zasili konto MP4. A co do mojej ksywki, to proszę nie zmiękczać.
Uwielbiam tę reklame
tam jak tańczą na początku camp rock jest pokazane, potem nie ma to jak statek itd.
jk wpisalam w you tube Disney Channel - Summer Of Stars to to jest to tylko że musisz znaleźc odpowiedni filmik i tam bedzie po prawej stronie link ja ją pobralam tylko że jest beznadziejnie nagrana le jest..nigdzie jej nie moge znaleźć...![]()
the only ones - melody club - mix fm festival 2009
Co do piosenki Summer Of Stars - też długo jej szukałam, ale w końcu znalazłam do pobrania w formacie mp3. Jest tu: http://www.4shared.com/file/112820195/a … Song.html. Mam nadzieję, że pomogłam ![]()
Hilda Stenmalm-A little magic
to ta piosneka ![]()
koszmar, im chodzi o piosenke, która "leciala" w czerwcu lub w lipcu.. ![]()
Tobie chodzi o tą piosenke co "leci" obecnie, tą świąteczną. ![]()
Mam pytanie , jak nazywa się ta piosenka z Disney Channel z reklamy , Jonas Brothers . Ta co leci ostatnio , śpiewa ją tylko Nick , jest czarno-biała , ale nie wiem jak się nazywa . Próbowałam nazwy "who I'm "czy jakos tak xD Byłam bym dzwięczna ; P
a ja mam pytanie , jaki jest tytuł piosenki jak Słoneczna Sonny się zaczyna .?
Pomóżcie .
demi lovato - so far, so great
Hej ^^ A ja mam pytanko co do reklamy nowych odcinków "Słonecznej Sonny". Była taka jedna, "to on, i znowu on...", jak również i późniejsze reklamy, zawierały w zasadzie tylko coś grane na gitarze. Nie wiem jakoś tak wpadło mi w ucho. Ale wiem, że na pewno jest to piosenka, a nie tylko melodia z gitary ^^
Z góry dziękuję za odpowiedź (:
ja rowniez jak kolezanka powyzej poszukuje tej piosenki!!
a nie znacie tytułu piosenki z reklam nowych zapowiedzi na disney channel, coś tam beautifull morning..., teraz to leci od niedawna
[ Wygenerowano w 0.054 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]