♫ Danone Fantasia
- muzykazreklam.pl
- muzyka i piosenki z reklam telewizyjnych
- Danone Fantasia
Zobacz także X zamknij
proszę o tytuł piosenki z nowej reklamy jogurtu - tańczące wisienki, truskawki (muzyka disco lata 80-90)
nie chodzi mi o starą reklamę tylko o nową, a tą piosenkę znam i to nie jej szukam
może to Smolik - "Kremowa Rewolucja"
też nie ;( ta reklama leci w tv od niedawna, może od 2 tygodni dopiero
Niektórzy podają, że to Alicia Bridges - I love the night life.. Ale coś mi się nie wydaje.. a też szukam tego utworu z reklamy.. Bardzo przyjemny motyw gitarowy tam jest :D
Właśnie! Też tego szukam! Świetne jest:)
Wydaje mi się, że tam coś jest "(...)swinging on the floor(...)"
Nikt tego nie zna? No to mamy problem:)
kurcze ja tez szukam tej piosenki z reklamy z tymi wisnienkami jest bardzo przyjemna ale nigdzie tego nie ma:/jezeli znajdziecie piszcie:D!!
:) jeśli tylko ktoś wynajdzie tytuł tej pioseneczki... Proszę!!!!!!!!!!!!!!! :) już przeszukałam w wielu miejscach ;D i nic :( Może trzeba do Danone napisac;D do jakiegoś marketingu;P
widze ze nie jestem sama... ja rowniez szukam i nic.
Napisałam do Danone i odpowiedzieli że tytuł utworu z reklamy Fantasii to „ Disco Cherry - Disco Nights” (kompozytor - Steve Martin) ... ale nie umiem znaleźć mp3 :(
ja tez tego szukam i nie moge znaleźć......... eh bo super jest piosenka z tej reklamy a i zresztś cała reklama jest kozacka :D pozdrawiam wszystkich jej fanów heh :)
Znalazłam!!!!!! oto link
http://rapidshare.com/files/65544362/steve_martin_-_disco_nights.mp3
Ale tam sie jakas strona po angielsku wyświetla a piosenki nie widac
kurcze a juz mialam nadzieje ze to TO a tu bah trah i nici...no ale "szukajcie a znajdziecie"..:)
goska :
Ale tam sie jakas strona po angielsku wyświetla a piosenki nie widac
[ Wygenerowano w 0.029 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]
dodaj pytanie +bez rejestracji