♫ Orange - Tutaj
- muzykazreklam.pl
- muzyka i piosenki z reklam telewizyjnych
- Orange - Tutaj
welasnie widzialem nowa reklame orange i znow tam jest fajna piosenka .. ;] jak ktos wie to niech napisze .. w reklamie przewija sie slowo tutaj ..
Również proszę o tytuł ;) Piosenka świetna :P głos babki śpiewającej ta piosenke to taka mieszkanka natashy bedingfield i september :)
Piosenka stworzona na potrzeby reklamy....jak nie wierzycie to poczytajcie o tym parę tematów wyżej
Macy Gray - Dancing much better than romancing ale niestety ze sciagnieciem mam problem...
MisiaQ :
Macy Gray - Dancing much better than romancing ale niestety ze sciagnieciem mam problem...
To niestety nie ten kawałek do reklamy "Orange-Tutaj". Ten Macy Gray jest też z Orange, ale z tej reklamy co tańczyli na ulicy....
Ernesta Chohnzoller - There are You are Na innym forum ktos podal ten tytul
oj trudno jest znaleźć to nagranie ;(
Ale jak ktos znajdzie to niech da linka ;p albo na maila wyśle ;]
ej jek byście chcieli wiedzieć już na tej stronie jest dyskuja na temat tej reklamy ("internet orange freedom") i pisze tam że ta piosemka stworzona jest no zamówiemie :/
A nie zauważyliście że Orange zawsze odpisuje, że piosenka jest stworzona na potrzeby reklamy? A mimo to zawsze ktos ją wyciągnie...
komus udalo sie sciagnac ta piosenke? bo ja nie moge :( moze ktos moglby mi przeslac na meila, jesli juz ja ma, bede wdzieczna :) na losieqq@op.pl
utworek z reklamy Orange tutaj to Ernesta Chohnzoller - There are You are. :)
Nie ma takiej wokalistki przecież, jak Ernesta Chohnzoller -_-"
And again a little surprise from me to polish piosenka-fans ;)
Orange Internet Freedom 2008 - Tutaj (Crazy Ringtone Remix by Zenefan) (00m52s)
zenefan :
And again a little surprise from me to polish piosenka-fans ;)
Orange Internet Freedom 2008 - Tutaj (Crazy Ringtone Remix by Zenefan) (00m52s)
Goooooood Job ;]
Hej mam tą piosenke: Orange tutaj:)
to super :P moze podzielisz sie nia z nami ?
K@mcio :
Hej mam tą piosenke: Orange tutaj:)
taaa, i masz pięć lat i moczysz łóżko :lol:
[ Wygenerowano w 0.025 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]
dodaj pytanie +bez rejestracji