dodaj pytanie +bez rejestracji
Czy ktoś z Was zna wykonawce piosenki z serialu "Majka"? Ja znam tylko tytuł: "Nie pytaj mnie"
Kasia2010 napisał:
Czy ktoś z Was zna wykonawce piosenki z serialu "Majka"? Ja znam tylko tytuł: "Nie pytaj mnie"
Janette - por que te vas

Co to jest za piosenka na końcu "Majki"?
Tytuł chyba SMS...tylko kto ją śpiewa?
a ja poszukuje piosenki z pierwszego odcinka, jak Majka robi zdjęcia, a ten pan ją 'potrącił' ^^ wybaczcie, nie pamiętam jeszcze imion ;d
Właśnie wiecie jak się nazywa piosenka ta co leci jak juz sie Majka kończy .? i kto ją śpiewa.? Prosze o odpowiedź. ![]()
Truskaa napisał:
Właśnie wiecie jak się nazywa piosenka ta co leci jak juz sie Majka kończy .? i kto ją śpiewa.? Prosze o odpowiedź.
Ala Boratyn - SMS
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2010-01-14 03:00)
przecież to przeboj dyskotek w latach 90-tych w wykonaniu Masterboy - Porque te vas
4 odcinek 20min12s utwór grany na skrzypcach, tuż przed wejściem rodziców Michała na bankiet...
panna migotka napisał:
4 odcinek 20min12s utwór grany na skrzypcach, tuż przed wejściem rodziców Michała na bankiet...
Witam,
Bardzo proszę o informacje co to za utwór.
Pozdrawiam
Aria na strunie G, J.S. Bach.
Pozdrawiam
A odcinek 9 - zaczyna się w czasie 6:32 .. kawałek grany na pianinie .. kto zna?
http://mp3.teledyski.info/player.php?file=http://mp3.teledyski.info/download-M3RaWGlPR25SbU0%3D__ID__ZGFubzIwMDU=.mp3&title=Ala+Boratyn+-+Nie+pytaj+mnie+%28Porque+te+vas%29
to jest ta piosenka
Wiecie może jaka piosenka leci w 10 odcinku gdzieś około 7.45 min. kiedy majka rozmawia z recepcjonistką firmy Michała (chyba Kaską)??
Witam serdecznie, mam ogromna prosbę czy ktoś orientuje się może kto gra muzykę na pianinie w odcinku 12 od 3:18 minuty gdy majka mija w drzwiach wuja i wychodzi zamyślona, może można skądś ściągnąć ten podkład? Uwielbiam ten kawalek zauważyłam, że jest on podkładany w różnych odcinkach, bardzo proszę o poradę, pomoc..
Pozdrawiam Katina
[ Wygenerowano w 0.145 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]